• 25/2/2013

Les Oficines Espanyoles de Turisme en l'exterior van rebre un diploma de la Real Acadèmia de Gastronomia Espanyola

-

L'acte va ser presidit per la secretària d'Estat de Turisme, el director general de Turespaña i el president de l'Acadèmia.

05.02.13. La secretària d'Estat de Turisme, Isabel Borrego, acompanyada del director general de Turespaña, Manuel Butler, va fer entrega, al costat del president de la Real Acadèmia Espanyola de Gastronomia (RAEG), Rafael Ansón, de diplomes a tots els directors de les Oficines Espanyoles de Turisme a l'estranger per la labor de promoció del turisme gastronòmic fora del nostre país.

L'acte va tenir lloc a la seu del pavelló de Turespaña en Fitur. En la seva intervenció, Rafael Ansón a més de posar en relleu el paper que han exercit les Oficines Espanyoles de Turisme a l'Estranger en la promoció i prestigi de la gastronomia espanyola, assenyalo la conveniència de posar l'accent en l'aspecte saludable de la nostra cuina mediterrània.

Així mateix, va subratllar també que des de la Secretaria d'Estat de Turisme s'havia dut a terme una important campanya de prestigi de l'oferta gastronòmica que Espanya ofereix als turistes.

El jurat dels Premis Nacionals de Gastronomia va estar integrat per les Juntes Directives de la Real Acadèmia de Gastronomia i la Confraria de la Bona Taula i va concedir el guardó per unanimitat.

El passat mes de novembre, la Real Acadèmia Espanyola de Gastronomia va fer entrega del Premi Nacional de Gastronomia Especial a les Oficines Espanyoles de Turisme a l'estranger.

Recentment es van concedir els Premis Nacionals de Gastronomia 2011, en un acte celebrat a Madrid i en el qual van estar presents el ministre d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, la secretària d'Estat de Turisme i presidenta de Turespaña, Isabel Borrego.