• 26/6/2018

SICTED: Alacant, Gran Canària, Sevilla i Benidorm concentren el 21% de les distincions de Compromís de Qualitat Turística obtingudes al juny

-

Alacant, Gran Canària, Sevilla i Benidorm concentren el 21% de les distincions de Compromís de Qualitat Turística obtingudes al juny de 2018 per empreses i serveis pertanyents al Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions (SICTED), desenvolupat per la Secretaria d'Estat de Turisme.

Al Comitè de Distinció SICTED de juny 2018 s'han presentat 1.154 empreses i serveis pertanyents a 64 destinacions turístiques, dels quals han aconseguit obtenir o mantenir la distinció el 99% de les entitats.

El 15 de juny va tenir lloc el primer dels dos Comitès de Distinció que se celebren anualment en el SICTED. El comitè té per objecte revisar el compliment, per part dels establiments presentats, de tots i cadascun dels requisits exigits pel sistema de qualitat. La superació d'aquests compromisos comporta la Distinció de Qualitat Turística de l'establiment. En aquesta ocasió han participat un total d'1.154 empreses i serveis de tota Espanya, pertanyents a 64 destinacions SICTED, la xifra de destinacions més alta en un comitè de distinció de juny, des del seu inici en 2009 fins avui.

L'esforç i compromís de les destinacions i les empreses SICTED ha quedat de manifest en haver aconseguit o mantingut la distinció el 99% del total dels presentats.

En aquesta ocasió les destinacions SICTED que més empreses han presentat i distingit en el comitè han estat: Alacant (77), Gran Canària (58), Sevilla (56) i Benidorm (55), la qual cosa en conjunt representa el 21% del total.

A més, les destinacions de Puente Genil i Sanlúcar de Barrameda que participaven per primera vegada en un comitè de distinció, han aconseguit el distintiu “Compromís de Qualitat Turística” per a totes les empreses i serveis presentats, 8 i 20 respectivament.

En el projecte SICTED, a data 15 de juny de 2018, participen 188 destinacions, 8.161 empreses i serveis (pertanyents a un total de 33 oficis), i d'ells ostenten distinció de Compromís de Qualitat Turística 5.083 empreses i serveis, un 63% del total.

Tota la informació sobre el SICTED i les empreses o serveis distingits es pot consultar a la web de la Secretària d'Estat de Turisme www.calidadendestino.es

#SICTED