• 14/10/2021

Els cursos gratuïts de turisme Amfitrions llancen la seva nova programació

Dirigits a tots els professionals del sector, s'imparteixen on line

El programa de formació turística Amfitrions de la Secretaria d'Estat de Turisme llança una nova edició dels seus cursos en línia, dirigits a tots els professionals del sector, tant públics com a privats, i el termini dels quals d'inscripció es troba obert.

“Els treballadors i treballadores del nostre sector són una peça fonamental en el lideratge d'Espanya com a potència turística. Amfitrions pretén facilitar el seu accés a una formació contínua, basada en aspectes pràctics i de plena actualitat, la qual cosa redunda en la qualitat del servei prestat i, per tant, en la satisfacció del client”, ha valorat el secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés.

Un acolliment cada vegada major

Des dels seus inicis en 2009, Amfitrions ha anat guanyant cada vegada més adeptes i en la seva última edició els inscrits van créixer un 144%, fins a aconseguir 13.967 alumnes, procedents a més de totes les Comunitats i ciutats autònomes. En aquesta nova edició, que es perllongarà fins al 20 de gener, els cursos s'agrupen sota cinc categories temàtiques: Cultura del Detall, Destinacions, Turisme Sostenible, Competències Digitals i Destinacions Segures/Segures.

La durada de la formació varia en funció dels cursos, des de les píndoles formatives d'una o dues hores fins a uns altres més llargs d'entre 8 a 32 hores. Tornaran a impartir-se cursos que van tenir un gran acolliment en la passada edició, com a ‘Gestió sostenible de destinacions turístiques’, els de el bloc ‘Cultura del Detall’ o les píndoles ‘Converteix el teu restaurant en un servei de menjar a domicili’ i ‘La qualitat de l'aire en establiments tancats’.

L'oferta completa de tots els cursos pot consultar-se a la web www.turismo-formacion.com, des d'on s'ha de fer la inscripció a cada curs.