• 27/2/2013

Bones perspectives per al turisme rus

-

La secretària d'Estat de Turisme, Isabel Borrego, ha participat en la inauguració del congrés anual que celebra el principal turoperador rus a Espanya, Natalie Tours. Durant la seva intervenció, Borrego ha assegurat que el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme té previst reforçar els atributs de la Marca Espanya en aquest mercat emissor.

Així mateix, la secretària d'Estat de Turisme ha posat de manifest que el creixement de turistes russos al nostre país va a continuar amb l'actual tendència positiva i, en 2013, podria aconseguir una variació interanual del 20%. Així mateix, ha advocat per continuar amb l'agilitació en l'expedició de visats amb l'objectiu de seguir sent el país més àgil en la tramitació dels mateixos. De fet, segons l'Associació Europea d'Agències de viatges majoristes, només el 3% dels potencials turistes russos desisteix de viatjar a territori espanyol pels problemes que li suposa fer el visat.

A més, Borrego ha agraït als directius de Natalie Tours la seva fidelitat a Espanya ja que celebren cada any aquesta reunió amb les seves més de 250 agents de viatges al nostre país. En aquesta ocasió, ha estat Madrid la ciutat triada per a l'esdeveniment.

  Inauguración congreso anual Natalie Tours