• 16/4/2013

El Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, a través de Turespaña, signa un conveni de col·laboració amb l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola

-

La secretària d'Estat de Turisme, Isabel María Borrego Cortés, ha signat un conveni amb el president de l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), Miguel Tafaners. Per aquest acord, l'ICTE recolza i reforça la Marca de Qualitat Turística Espanyola i desenvolupa normes, procediments i estàndards de qualitat específics en les empreses turístiques del nostre país.

D'aquesta manera, el sector turístic espanyol dona una imatge homogènia de qualitat davant els mercats internacionals, aconseguint així una oferta turística d'excel·lència en l'exterior.

Per aquest conveni, Turespaña facilitarà el foment de productes turístics i es contribueix a la millora de la qualitat i innovació tecnològica de les empreses, productes i serveis turístics.

Convenio con el ICTE

Sistema de Qualitat Turística Espanyola

L'estratègia duta a terme per Turespaña en matèria de qualitat en els últims anys li ha permès, entre altres assoliments, desenvolupar el conjunt de la metodologia, procediments, eines i instruments sobre l'exquisitez i qualitat dels productes i serveis turístics, així com els símbols i marques identificatius, que constitueixen en la seva conjunt part essencial del Sistema de Qualitat Turística Espanyola (SCTE) establert per Turespaña com un destacat element de la política turística davant els països competidors.

Per la seva banda, l'ICTE aglutina els  sectors i les associacions empresarials que representen de manera significativa al sector privat empresarial espanyol de l'àmbit turístic, amb la finalitat d'impulsar, desenvolupar i homogeneïtzar procediments de qualitat específics en cada subsector turístic.