• 14/10/2014

S'obre el termini per participar en la II edició del concurs d'aplicacions turístiques "The AppTourism Awards".

-
  • El termini d'inscripció per a les empreses interessades és del 15 d'octubre al 30 de novembre.
  • En la primera edició es van presentar més de 150 aplicacions nacionals i internacionals al concurs.
  • El procés d'inscripció es realitza a través del formulari online disponible a la web de SEGITUR.

Madrid, 16 d'octubre de 2014.- SEGITTURen col·laboració amb la Fira Internacional de Turisme (FITUR) convoquen la II edició del concurs "The AppTourism Awards" per a aplicacions turístiques en dispositius mòbils, amb el que es vol reconèixer la importància de les apps en l'organització del viatge.

L'objectiu del concurs, al que en la seva primera edició es van presentar més de 150 aplicacions, és premiar a les millors apps, tant nacionals com a internacionals, que ajuden a millorar l'experiència del turista en alguna de les etapes del viatge. App Tourism Awards 2014

Els premis estan dividits en dues grans categories: millor app turística nacional i millor app turística internacional. Cadascuna d'elles se subdivideix de la següent manera: entre la categoria nacional (Guia de destinació, Turisme esportiu, naturalesa i aventura, Sol i platja, Turisme cultural i enogastronómico i Serveis turístics) i en la categoria internacional (Guia de destinació i Serveis Turístics).

Les Apps hauran de ser presentades al concurs “The AppTourism Awards 2015” pels seus desenvolupadors o el titular del dret d'explotació.

Premis

El premi, que serà lliurat el 29 de gener de 2015 en FITUR, consisteix en un guardó que suposa el reconeixement de SEGITTUR, organisme adscrit al Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, en col·laboració amb FITUR a les millors apps turístiques en les seves diferents categories.

En el cas de les apps nacionals, les guanyadores també seran incloses en l'app “Spain Collection” que recollirà les millors aplicacions turístiques per a Espanya. Així mateix, estaran en el repositori d'apps del portal oficial de turisme d'Espanya.

El jurat estarà presidit per SEGITTUR i format per experts professionals del sector de la tecnologia, el turisme, el màrqueting online i la comunicació.

Inscripció

Les empreses interessades a presentar la seva app al concurs poden fer-ho des del 16 d'octubre fins al 30 de novembre de 2014. El procés d'inscripció es realitzarà a través del formulari online, disponible a la web de SEGITTUR, on també es troben les bases legals del concurs.