• 21/3/2013

La secretària d'Estat de Turisme inaugura la I Jornada Nacional de Turisme de Salut en el Balneari d'Archena (Múrcia)

-
  • El turisme sanitari mou més de 9 milions d'europeus.
  • El turisme de salut genera més de 75.000 milions d'euros a tot el món.

22.03.2013 La secretària d'Estat de Turisme, Isabel Borrego, ha inaugurat avui la I Jornada Nacional  de Turisme de Salut, celebrada en el Balneari d'Archena, a la Regió de Múrcia.

Isabel Borrego ha posat en valor aquest segment turístic del que ha afirmat que té una gran capacitat de creixement que es veurà beneficiada a més per l'evolució de la població d'Europa, cada vegada major, l'esperança de la qual de vida anirà incrementant-se, i preocupada cada vegada més pel seu benestar.

El turisme sanitari mou més de nou milions d'europeus a l'any, segons l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics (OCDE), que espera un increment fins a 2020, d'un 90%, en els viatges la motivació dels quals sigui la salut i el benestar.

Aquest subsector va des de el “wellness” fins a les cures mèdiques curativos i preventius i això fa que la despesa d'aquest turista dupliqui al d'un convencional, a més de cercar estades més llargues.

Espanya té un excel·lent posicionament competitiu en aquest turisme ocupant el setè país del món en el rànquing de l'OMS (Organització Mundial de la Salut).

Jornada Turismo Salud