Estratègia

Pla de Modernització i Competitivitat del sector turístic

El Govern d'Espanya, dins del seu Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència que guia l'execució dels fons europeus Next Generation EU, dedica un programa específic (component 14) al sector turístic, dotat amb 3.400 milions d'euros, amb l'objectiu d'avançar cap a un model més sostenible, més rendible i de major qualitat.

Estratègia de Sostenibilitat Turística en Destinació

Aprovada per unanimitat en Conferència Sectorial, fixa les regles i els criteris per al desenvolupament del programa de Planes de Sostenibilitat Turística en Destinació, tant en les seves edicions ordinària com a extraordinària.

Pla Turístic Nacional Xacobeo 21-22

Un projecte per impulsar els Camins de Santiago com a producte cultural i patrimonial en tot el territori nacional amb una inversió que supera els 121 milions d'euros, que es finançarà amb els fons europeus Next Generation EU.

Pla Turístic Nacional Enogastronomía 2022

Un projecte finançat amb 68,6 milions d'euros d'inversió per convertir el conjunt de coneixements, sabers, arts i artesanies que permeten menjar i beure de forma saludable en experiències turístiques sostenibles i integrades en tot el territori.

Estratègia d'Experiències Turisme Espanya

Iniciativa que compta amb un pressupost de 100 milions d'euros fins a 2023 i que cerca recolzar a les xarxes d'actors públics i privats que, distribuïts per tot el territori nacional, treballen sobre les mateixes experiències. Tot amb l'objectiu de millorar l'oferta experiencial que Espanya posa a la disposició dels seus visitants i atreure turisme de qualitat.

Estratègia de Sostenibilitat del Turisme Transfronterer entre Portugal i Espanya 2022-2024

Un compromís entre tots dos governs per promoure inversions en destinacions i experiències turístiques en els dos costats de la Ratlla hispà-portuguesa perquè aquesta activitat es converteixi en un motor de desenvolupament sostenible al territori fronterer més antic i dilatat de la Unió Europea.

Estratègia de Turisme Sostenible Espanya 2030

El full de ruta que guiarà el futur del model de turisme del nostre país en la propera dècada, més enllà dels fons de recuperació europeus.

Més Informació