• 30/9/2014

Obert el termini per participar en la III edició de Fitur Know-How & Export

-

Després de l'èxit de la II edició, ja està obert el termini de contractació d'espai per a les empreses que vulguin participar en Fitur Know-how & Export 2015.

Madrid, 1 d'octubre de 2014.- SEGITTUR i FITUR, en col·laboració amb ICEX Espanya Exportació i Inversions, organitzen la III edició de Fitur Know-How & Export del 28 de gener a l'1 de febrer de 2015, una iniciativa amb la qual es pretén recolzar l'exportació del coneixement turístic espanyol. Fitur know-How & Export

Espanya és referent mundial en matèria turística. Tercera destinació internacional per arribades de viatgers i segon per ingressos, ocupa una posició privilegiada com a destinació turística internacional i posseïdor d'un valuós know-how que s'està exportant a altres destinacions turístiques en desenvolupament i a moltes destinacions madures.

Per aquest motiu, i després de l'èxit de les edicions anteriors, s'organitza Fitur Know-how & Export 2015, un espai en el qual les empreses espanyoles relacionades directa o indirectament amb el sector turístic poden mostrar el seu potencial i donar a conèixer els seus serveis i productes a altres mercats internacionals.

Aquesta iniciativa dona resposta als objectius del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme recollits en el Pla Nacional i Integral de Turisme (PNIT) 2012-2015 de suport a la transferència i exportació de know-how turístic. Per a això, SEGITTUR ha iniciat un procés de foment a la internacionalització de les empreses turístiques espanyoles, acompanyant-les en l'obertura de nous mercats i identificant projectes.

El termini per a la contractació de l'espai dins de Fitur Know-how & Export 2015 ja està obert per a les empreses espanyoles que desitgin mostrar la seva oferta en el context de FITUR

Novetats

Les empreses participants comptaran amb un programa d'activitats per conèixer les oportunitats de negoci en els cinc continents, a més tindran la possibilitat de rebre assessorament personalitzat per a la internacionalització amb experts de l'ICEXEspaña Exportació i Inversors en multilaterals i ICEX-Next i de SEGITTUR.

SEGITTUR ajudarà a les empreses participants a la cerca de potencials clients amb els quals estudiar oportunitats de negoci  durant els dies de la fira, en un espai de networking exclusiu. 

En paral·lel, Fitur Know-How & Export comptarà amb un auditori del 28 al 31 de gener, on organitzarà un complet programa d'activitats, en el qual es parlarà sobre internacionalització,  destinacions turístiques intel·ligents i el paper dels emprenedors en el sector del turisme. 

A la web de SEGITTUR www.segittur.es, està disponible tota la informació relativa a Fitur Know-how & Export 2015.