• 5/6/2013

El Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, a través de Turespaña, signa un conveni amb l'Associació de Ciutats del Vi

-

Tres noves rutes turístiques del vi a Espanya, per abans de finalització d'any.

  • Amb l'impuls donat pel Pla Nacional i Integral de Turisme l'oferta enogastronómica es consolida al nostre país com a factor de competitivitat turística.
  • La gastronomia és la principal motivació del viatge per més del 10% dels turistes internacionals que ens visiten.

06.06.2013. La secretària d'Estat de Turisme i presidenta de l'Institut de Turisme d'Espanya, (Turespaña), Isabel Borrego, i el president de l'Associació Espanyola de les Pequeño i Mitges Ciutats Vitivinícolas (ACEVIN), Diego Ortega Abengózar, han signat avui a Ronda un nou conveni de col·laboració entre ambdues institucions que ampliarà, entre altres qüestions, en tres noves rutes turístiques del vi, aquest Club de Producte Turístic.

Firma de convenio con ACEVIN

Amb l'impuls donat pel Pla Nacional i Integral de Turisme l'oferta enogastronómica es consolida al nostre país com a factor de competitivitat turística. La gastronomia és la principal motivació del viatge per més del 10% dels turistes internacionals que ens visiten.

El Club de Producte Rutes del Vi d'Espanya està integrat per 20 destinacions o Rutes del Vi certificades conforme a la marca i el sistema de qualitat Rutes del Vi d'Espanya acreditat per ACEVIN i Turespaña.

L'objectiu principal d'aquest acord, que tindrà una vigència d'un any,  és, a més d'establir les tres noves rutes del vi per a l'any en curs, aprofundir en els treballs que venen desenvolupant la Secretaria d'Estat de Turisme i ACEVIN en la promoció de les ciutats sòcies, així com gestionar els sistemes i processos en l'àmbit de la qualitat de l'oferta turística d'aquest producte.

Acevin és una associació representativa de les ciutats vinícoles, més de vuitanta en tota Espanya, que té, entre altres finalitats, promoure la diversificació econòmica de les comunitats dels seus socis.

Convenio con ACEVIN