Els nous cursos MOOC d'Amfitrions multipliquen les places de formació turística gratuïta en la convocatòria de tardor

  6/9/2019

El termini d'inscripció comença el 9 de setembre i s'estendrà fins al 18 de setembre.

En l'actual convocatòria s'ofereixen 1.230 places, un 65% més i 11 cursos, dos d'ells amb la metodologia MOOC.

La Secretaria d'Estat de Turisme engega una nova edició del programa formatiu en qualitat turística Amfitrions amb un total d'1.230 places, un 65% més que en l'anterior convocatòria.

Aquest augment és possible gràcies a la transformació del programa aprofitant l'escalabilitat i l'aprenentatge social que permet l'aplicació de metodologies MOOC (de l'anglès, Massive Open Online Course).

L'alta demanda dels cursos, que supera habitualment el nombre de places ofertes, en proporció de 5 a 1, serà així coberta gràcies a la reforma metodològica, la qual també augmentarà la profunditat i utilitat de l'aprenentatge i fomentarà la creació de comunitats de pràctica entre els alumnes assistents.

En l'actual convocatòria s'impartiran 11 cursos, dos d'ells amb la metodologia MOOC, que permetran augmentar de 70 a 300 el nombre d'alumnes en cadascun, així com la seva durada. En el cas del de Comunicació Efectiva passarà de de 1 a 3 setmanes i en el de Destinació detalladament, de 3 a 5 setmanes.

El període d'inscripció serà del 9 al 18 de setembre, i els cursos es desenvoluparan de l'1 d'octubre al 16 de desembre.

El programa Amfitrions, iniciat en 2014, porta formats fins avui 2576 alumnes en la modalitat online i 2047 alumnes en la modalitat presencial.

En Anfitrionesturismo està disponible el programa formatiu, el calendari detallat dels cursos, l'accés a la plataforma de formació i tota la informació relativa al projecte.