• 24/3/2014

Els turistes ja poden accedir i reservar experiències turístiques a Espanya a través del portal oficial de turisme www.spain.info

-

Els turistes que visiten Espanya ja poden accedir i reservar experiències turístiques al nostre país a través del portal oficial de turisme d'Espanya www.spain.info, realitzant-se sempre la transacció amb el proveïdor del servei.

El portal oficial de turisme d'Espanya va estrenar fa alguns mesos una nova versió amb la qual es dona resposta a les necessitats del nou turista en oferir-li informació, permetre-li consultar i compartir opinions en xarxes socials i reservar tot el necessari per al seu viatge: transporti, allotjament i ara experiències turístiques.

El turisme experiencial posa en valor els recursos d'una zona turística, donant al viatger l'oportunitat de conèixer la destinació d'una forma més vivencial i pròxima, gaudint d'experiències úniques que faran inoblidable el viatge.  Fer viure experiències úniques, atractives i diferenciades és un repte i una oportunitat, ja que ajuda a Espanya a diversificar producte, a desestacionalizar  i a convertir-se en una destinació molt més interessant, en el qual el turista tindrà experiències, que contribuiran a fidelizar.

La secretària d'Estat de Turisme, Isabel Borrego, acompanyada per la directora  general de Turespaña, Marta Blanco, i el president de SEGITTUR , Antonio López d'Àvila, ha subratllat durant la presentació davant el sector de la creació, promoció i comercialització d'experiències turístiques a través de www.spain.info, que “les agències de viatges tenen un paper crucial, ja que hem treballat en col·laboració amb elles per liderar la comercialització d'experiències turístiques”. Presentación experiencias turísticas

En la presentació han participat alguns dels proveïdors d'experiències com Edurne Passaven, alpinista i  propietària agència Kabi Travels, qui ha parlat sobre les experiències de turisme actiu i naturalesa que es poden realitzar a Espanya.

Altres proveïdors han presentat experiències vinculades amb temes diversos: així Francisco Sánchez (el Milano Real) ha presentat la gastronomia micológica i l'observació d'estels, Raúl Virosta (Monfragüe  Experiències Exclusives) l'ecoturismo i Diego Antoñanza (Madrid and You) unes altres de turisme urbà que permeten conèixer les ciutats des d'un prisma molt diferent.

Model de col·laboració públic-privada

Con esta iniciativa se da respuesta a uno de los objetivos del Plan Nacional e Integral de Turismo (PNIT) 2012-2015 relativo a la redes de agencias de gestión de experiencias, ofreciendo al turista nuevos productos asociados a experiencias. Para ello, ha sido fundamental poner en marcha un modelo de colaboración público-privada para lo que se ha contado con las asociaciones profesionales y los diferentes clubes de producto.

Experiències turístiques en www.spain.info

Dins de www.spain.info, les experiències estan classificades per comunitat autònoma, rang de dates i nou categories (circuits i visites; cultura i tradicions; naturalesa, esport i aventura; gastronomia; salut i bellesa; compres; parc d'oci, i Espanya Premium).