• 4/10/2015

Tenerife acull la International Golf Travel Market (IGTM), la fira de golf més important del món

-

Se celebra del 5 al 8 d'octubre en l'el Magma Art & Congressos de Costa Adeje i comptarà amb l'assistència de més d'un miler de delegats, 140 turoperadores i diversos centenars de periodistes especialitzats.

El ministre d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, ha inaugurat aquesta fira enaltint el potencial turístic d'Espanya com a destinació. Des del seu Ministeri i més concretament des de Turespaña, es recolza la promoció i comercialització del Turisme de Golf.

Espanya se situa entre els països més destacats en oferta de turisme de golf, ocupant la primera posició a Europa quant a recepció de turistes de golf i la segona al món, després d'Estats Units, amb gairebé un milió de turistes estrangers (986.244) i uns ingressos de més d'1.269 milions d'euros l'any 2014.Inauguración de la International Golf Travel Market

El golf constitueix un dels grans atractius turístics de la illa, ja que l'any passat va rebre a més de 88.000 turistes per jugar al golf i la despesa mitjana d'aquest perfil és entorn de/entorn d'un 35% superior al del turista convencional.

Aquest esdeveniment suposa una oportunitat única per a Tenerife, que pot mostrar a tots els turoperadores, majoristes, agents de viatges o portals de reserva que acudeixen a l'esdeveniment el seu potencial com a destinació en el qual gaudir d'unes vacances associades a la pràctica d'aquest esport. El programa, a més d'estar vinculat indiscutiblement al golf, inclourà visites a llocs emblemàtics i activitats diverses com gaudir de la gastronomia de la illa o l'albirament de cetacis.