Comercialització d'Experiències Turístiques en www.spain.info

El Portal Oficial de Turisme d'Espanya permet la comercialització online de tot el que el turista necessita en el seu viatge, des del transport i l'allotjament, fins a les experiències turístiques, facilitant, d'aquesta forma, la reserva del seu viatge a Espanya.

Amb aquesta iniciativa es dona resposta a un dels objectius del Pla Nacional i Integral de Turisme (PNIT) 2012-2015 relatiu a la xarxes d'agències de gestió d'experiències, oferint al turista nous productes associats a experiències.

Buscador de experiencias

Per a això, ha estat fonamental engegar un model de col·laboració públic-privada, pel qual s'ha comptat amb les associacions professionals (agències de viatges, allotjaments turístics, restaurants, etc.), amb els diferents clubs de producte turístics i de les principals destinacions turístiques d'Espanya, tots ells veritables protagonistes d'aquesta iniciativa.

Dits agents, juntament amb els empresaris i emprenedors del sector, tindran l'oportunitat de conformar nous productes i serveis turístics, amb un enfocament més experiencial i major valor afegit, adaptant-se a les demandes cada vegada més exigents del nou turista digital.

Resultados de experiencias

Promoció del turisme experiencial

Aquesta iniciativa de la Secretaria d'Estat de Turisme, engegada per Turespaña i SEGITTUR, permet la creació, promoció i comercialització d'experiències turístiques a Espanya, que al seu torn:

  • Aconsegueix ser el major canal de venda gratuït per a totes les pimes i micropymes turístiques espanyoles a través del Portal Oficial de Turisme d'Espanya.
  • Impulsa el turisme experiencial , que posa en valor els recursos d'una zona turística, donant al viatger l'oportunitat de conèixer la destinació d'una forma més vivencial i pròxima, gaudint d'experiències úniques que faran inoblidable el viatge.
  • Permet al turista viure experiències atractives i diferenciades, que contribueixin a fidelizar.
  • Fomenta la diversificació del producte turístic a Espanya.
  • Aposta per la capacitat d'innovació , del desenvolupament tecnològici de l'esperit emprenedor del sector turístic d'Espanya.
  • Pone en valor la oferta: mejora de la competitividad empresarial.
  • Cobreix nínxols de mercat demandats: microsegmentación, oferta diferenciadora i desestacionalizar.
  • Contribueix al lideratge d'Espanya com a destinació de referència internacional en altres segments de producte turístic.

Experiencia: grandes catedrales de la  astronomía

Els turistes que visiten Espanya poden accedir al Portal Oficial de Turisme d'Espanya i reservar experiències turístiques al nostre país, realitzant-se sempre la transacció amb el proveïdor del servei. Aquest és un dels objectius principals de la nova versió del portal, que dona resposta a les necessitats del nou turista.

Les experiències estan classificades per comunitat autònoma , rang de dates i nou categories turístiques basades en el Pla de Màrqueting de Turespaña: circuits i visites, cultura i tradicions, naturalesa, esport i aventura, gastronomia, salut i bellesa, compres, parc d'oci i Espanya Premium.