• 13/6/2013

Viatge de periodistes alemanys de turisme a Barcelona

-

El grup recorrerà la naturalesa activa de la província catalana

14.06.2013. Turespaña organitza, a través de l'Oficina espanyola de Turisme a Munic, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, un viatge de premsa a diferents recursos turístics de la província sota el nom “Naturalesa Activa, Barcelona és molt més”.

El viatge comença el dissabte 15 de juny pel Delta de Llobregat, on hi ha una xarxa d'espais naturals que pertanyen als municipis del Prat de Llobregat, Viladecans, Gavà i Sant Boi de Llobregat. A la tarda el grup de periodistes germans recorrerà el passeig marítim de Sitges i el casc antic cap al port d'Aiguadolç.

Durant les dues jornades restants, els periodistes visitaran el Parc Natural del Montseny i un hort ecològic a Manlleu, així com el parc natural del Cadí-Moixeró, el de major extensió de la comunitat autònoma, amb 41.342 hectàrees. Així mateix hi haurà una visita cultural a l'església prerrománica de Sant Quirze de Pederet, a Cercs –Berga i al gòtic pont de Pedret, de finals del segle XIII.

L'últim dia, els alemanys recorreran el Parador de Turisme Castillo de Cardona, per concloure en les mines de sal d'aquesta localitat.Parque Natural Delta del Ebro