• 25/9/2012

Espanya, amfitriona del dia mundial del turisme

Aquest proper dia 27 de setembre se celebra en Maspalomas, Gran Canària, el Dia Mundial del Turisme (DMT) sota el lema «Turisme i sostenibilitat energètica: propulsors del desenvolupament sostenible».

Entre les autoritats que inaugurin l'acte, es comptarà amb la presència de José Manuel Soria, Ministre d'Indústria, Energia i Turisme, les declaracions del qual sobre este tema poden consultar-se al següent enllaç.

Comunicat del ministre

El lema d'aquest any té per objecte destacar el paper del turisme a aconseguir un futur energètic més esperançador, un futur en el qual la totalitat de la població mundial tingui accés a serveis energètics moderns, eficients i assequibles.

El turisme, un dels sectors econòmics de major volum del món, ha donat ja passos importants en aquest sentit, millorant l'eficiència energètica i incrementant l'ús de les tecnologies vinculades amb l'energia renovable en les seves operacions. Aquests passos estan creant ocupació, ajudant a moltes persones a sortir de la pobresa i contribuint a protegir el planeta.

El dia 26 de setembre començaran alguns esdeveniments previs a la celebració d'aquest DMT.

Programa complet