• 17/2/2014

El ministre d'Indústria, Energia i Turisme presenta el Pla Integral de Turisme Rural 2014

-

El ministre d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, ha presentat en El Burg d'Osma (Soria), el Pla Integral de Turisme Rural 2014. L'objectiu és promocionar un producte turístic que, amb més de 15.000 establiments, gairebé 140.000 places, 2,5 milions de viatgers allotjats i 6,9 milions de pernoctación en 2013, contribueix a la diversificació geogràfica, posa en valor el patrimoni natural i cultural en el mitjà rural i genera més de 21.000 llocs de treball directes en aquesta modalitat d'allotjament.

El Pla Integral de Turisme Rural 2014 reflecteix l'aposta del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme per la millora de la qualitat i la diversificació de l'oferta turística espanyola, i en particular per l'impuls al turisme rural i d'interior.

Els objectius prioritaris d'aquesta estratègia turística desenvolupada pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme són estructurar aquest producte per facilitar la seva comercialització, millorar el posicionament d'Espanya i incrementar la demanda internacional. Per aconseguir-los, s'han dissenyat accions amb un doble vessant: sobre l'oferta i sobre la demanda.

Sobre l'oferta, destaca el foment del producte Ecoturismo a la Xarxa de Parcs Nacionals així com el programa de formació per a empreses sobre Ecoturismo Sostenible. I per activar la demanda es durà a terme una campanya publicitària online, 187 actuacions de promoció i suport a la comercialització en 17 mercats i la potenciació del canal específic per al turisme de naturalesa en www.spain.info .

Plan Integral de Turismo Rural 2014 [PDF] [541 KB]